Doorzetten!

Over een paar uur vertrekken we met vakantie. Natuurlijk moet er nog van alles. Tassen pakken, wasjes draaien, vergeten-boodschappen halen.
Maar.
Ik ben vroeg opgestaan om deze nieuwsbrief (suggesties voor betere benamingen welkom!) te maken.
Consistentie is namelijk super belangrijk in het goed neerzetten van je merk. Een niet te onderschatten onderdeel van groei.
Er zijn zoveel momenten waarop je kunt denken: dat filmpje komt wel, die nieuwsbrief kan ook na de vakantie, die post op social media staat daar prima op mijn to-do lijstje.
Ik weet dondersgoed hoe het werkt, dat ge-uitstel. Er zijn altijd redenen te over, waarom NU, VANDAAG niet het goede moment is.
Maar ik weet ook dat consistentie werkt. Dat het geen zin heeft om één, twee of drie filmpjes te maken en het daarna op te geven omdat er nog niet zoveel zichtbaar effect is.
Het werkt pas wanneer je doorgaat. Met een vaste regelmaat. Ook als je denkt dat niemand erop zit te wachten. Geduld! Als jij doorzet, komt het.
Als jij laat zien dat jouw business serious business is, gaan anderen dat ook snappen. En waarderen. En doorvertellen. Dat is waar je heen wilt.
Bovendien is het ook dé manier om beter te worden. Om je verhaal en vaardigheden elke keer verder aan te scherpen.
Dus. Mijn computer klap ik zo voor vier weken dicht, social media gaat uit. Lekker rustig.
Maar mijn agenda gaat mee.
Geen beter moment om vooruit te blikken dan de zomer.
Op een rustig moment, met de energie van de zon.


GEVESTIGD TE SCHOORL
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN MARIEKE JANSZ
PRIVACYBELEID