Zichtbaarheid & gemak

Eén van de manieren om met meer plezier en gemak te werken aan je zichtbaarheid is om jezelf toe te staan het echt op jouw manier te doen. - Je hoeft geen video's te maken als je er totaal geen plezier in hebt. Ook niet als iedereen het wél doet of je vertelt dat het slim is. Geschreven verhalen zijn ook top!

  • Je hoeft niet dagelijks zichtbaar te zijn als je er eigenlijk geen tijd voor hebt en daardoor content maakt waar jouw aandacht niet echt inzit. Kies het ritme dat voor jou werkt! 
  • Je hoeft geen Call to Action te maken aan het einde van je boodschap als je er zelf jeuk van krijgt. Je mag ook je eigen, unieke manier van afsluiten verzinnen. Of gewoon 'dag' zeggen aan het einde.
  • Je video's en verhalen hoeven ook niet altijd naar jouw aanbod te leiden, je kunt ook verhalen maken waarin je jouw thema's claimt, waarin je iets geeft zonder terug te vragen.
  • Je mag experimenteren. Probeer eens iets waar je zelf plezier in hebt en in gelooft, wat klopt voor jou, en schaaf van daaruit steeds een stukje bij.
  • Je mag afkijken: als iemands aanpak je heel erg aanspreekt en je denkt 'wauw, zo wil ik het ook', laat je dan vooral inspireren. Analyseer wat iemand doet en onderzoek hoe dat ook voor jou kan werken.

Doe waar je echt achter staat!

Gevestigd te Schoorl
KvK 37136276

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webdesign: www.zandenparels.nl
Fotografie: Sanneke Beer | Petra van Vliet

Alle rechten voorbehouden Marieke Jansz 2018