Pieken en dalen

Hoe zichtbaarder, hoe beter. Zou je denken... Maar voor heel veel ondernemers werkt dat niet (mijzelf inbegrepen). Linkedin, Instagram, Facebook, Twitter, het zijn soort veelvraten die nooit verzadigd raken. Er kan altijd méér: nóg een post, nóg een video, nóg een story. Dat kan je het gevoel geven dat je continue kansen laat liggen. Maar voor jezelf en voor je bedrijf is het belangrijk om een duidelijke eigen koers te hebben. Eigen keuzes. Los van wat anderen doen. Dat zorgt ervoor dat je veel meer een eigen verhaal zult hebben en een eigen stijl. Daar horen ook pieken en dalen bij: periodes van extra zichtbaarheid, afgewisseld met rustigere tijden. 


Stop niet alles in je video

Ook al staat de zomervakantie voor de deur, voor veel ondernemers is het de tijd om weer (voorzichtig?) de markt op te komen. Om een nieuw aanbod, een nieuwe dienst, of nieuwe training de wereld in te zetten. Natuurlijk is het een goed idee om dat in een video kenbaar te maken. Alleen: wat vertel je precies in je video? Geef je informatie.... of pak je het anders aan? 


150 video's & wat daarvoor nodig was

Al ben ik niet zo van de scorelijstjes, afgelopen vrijdag heb ik toch even geteld... Bijna 150 video's! Dat was wat mijn klanten bij elkaar produceerden de afgelopen maanden. Het mooie was, degenen die vooraf hadden aangegeven het echt té spannend om met hun hoofd op beeld te komen, bleken de meest productieve (live) video-makers te zijn! Ik bedoel maar, soms vertel je jezelf het verkeerde verhaal. Wat de productie zo hoog maakte, was de omkering in denken: Van: 'Ik moet mezelf laten zien' Naar: 'Hoe ben ik zo benaderbaar en behulpzaam mogelijk voor de mensen met wie ik graag wil werken?'  Wat ook helpt, is om goed te begrijpen waar video toe kan leiden...


5 inzichten over video's & verhalen voor je marketing.

Wil je goede, authentieke video's en verhalen maken die je inzet voor je marketing, kijk dan dit video-interview waarin je leert hoe je dat aanpakt. Verpakt in vijf handzame tips, die je helpen om je eigen koers te varen en niet zomaar in het wilde weg wat te doen. 

- Voor meer video's, scroll naar beneden -

VERHALEN

Vloggende kinderen

Mijn talent voor onzichtbaarheid

Irrelevante details

AANDACHT

Een file vol helden

Zelfpromotie in balans houden

Zichtbaarheid & gemak

Zichtbaarheidsgedoe drempels

Een aantrekkelijk aanbod en een aantrekkelijk verhaal

De leading expert worden van je vakgebied klinkt prachtig

Doorzetten!

Hou op met die stomme vlogs!

Ondernemerschap en stijgende lijnen

Social media en jouw humeur

Verhalen en video's die raken

Feedback ontvangen

Video = energie


VLOGS


Maak je video's om je bedrijf en missie zichtbaar te maken (of wil dat gaan doen) en weet je niet goed hoe je video-onderwerp bedenkt en er een goed verhaal van maakt? Dan help ik je graag een handje...

Stuur mij 3 handige blauwdrukken voor goede videoscripts PLUS
een instructievideo over het uitspreken van je script voor de camera*

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

* Wanneer je de blauwdrukken aanvraagt,  ontvang je ook mijn (niet zo regelmatige) nieuwsbrieven. Ik behandel je gegevens met grote zorgvuldigheid, deel ze met niemand. Afmelden kan altijd. 

Gevestigd te Schoorl
KvK 37136276

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webdesign: www.zandenparels.nl
Fotografie: Sanneke Beer | Petra van Vliet

Alle rechten voorbehouden Marieke Jansz 2018