M & Team

JANE VAN VLIET

Jane van Vliet is chef-video-uitbesteden. Wil je wél met video aan de slag, maar het filmen en/of het editen uitbesteden, dan komt Jane om de hoek kijken.

Met haar nuchtere kijk, creatieve geest en (sociale!) ondernemerschap zorgt zij voor prachtige, professionele video’s. Ook bijvoorbeeld het ontwerpen van vaste formats is iets dat je graag aan haar overlaat. 

‘Cut to the chase’ is een van Janes favoriete uitspraken. Kort & krachtig dus, zonder omwegen op het doel af!

MARIEKE JANSZ

Wat is de meest effectieve en toegankelijke, manier om je gewenste publiek te bereiken, te boeien en te inspireren? Dat is een vraag waar Marieke het liefst én al lang mee bezig is. 

Eerst als dagbladjournalist (voor AD, NRC en NRC Next), later als managing editor (in de commerciële wereld) en zelfstandige (communicatie & reputatie). 

In 2016 kwam de overstap naar video-communicatie, met selfie-style video's. 

Zelf op beeld vond Marieke behoorlijk spannend. Dus boeiend. Vanaf dat moment had video haar in de greep, omdat het zo'n mooie mix is tussen persoonlijke en tegelijkertijd schaalbare communicatie. 

MARIT STOFBERG

Video kan niet zonder een sterke thuisbasis in de vorm van een website. Dat is immers de plek waar je je diensten aanbiedt. Wil je je site aanpassen onder leiding van een expert, dan is Marit Stofberg er om je te helpen.

Marit is vormgever & webdesigner & super handig met techniek. Ze ontwerpt en bouwt websites die eigentijds zijn, onderscheidend in uitstraling én technisch tot in de puntjes verzorgt. 

Marit is een onafhankelijke denker en een aanmoedigende sparringspartner. Ze stelt slimme, prikkelende vragen waardoor het eindresultaat altijd beter wordt dan je zelf in je hoofd had.


SHOW UP & SPEAK UP...

Daar leek ik niet voor in de wieg gelegd te zijn. Ooit was ik vooral een zeer timide toeschouwer. Niets mis mee, behalve dan dat het lastig is om vanuit die positie iets voor anderen te betekenen. Het is namelijk de ideale plek om... geen verschil te maken. Stukje bij beetje heb ik me de principes van 'show up & speak up' eigen gemaakt, simpelweg omdat ik vooruit wilde. Ook omdat de angst om een grijze muis te zijn groter was dan die om een flater te slaan. Plus, simpelweg, omdat je als ambitieuze ondernemer of professional niet kunt afwachten aan de zijlijn. Je verhaal naar een groter publiek toe brengen heeft voor mij alles te maken met het avontuur aangaan en van BETEKENIS zijn. Hier & nu!

 

Tips over video, videomarketing, zichtbaarheid en heldere communicatie in je mailbox? Meld je hier aan.

Voornaam
E-mailadres

Gevestigd te Schoorl
KvK 37136276

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Alle rechten voorbehouden Marieke Jansz 2018

Webdesign: www.zandenparels.nl
Fotografie: Sanneke Beer

INLOG Leading Expert Programma