team

Voor een optimale dienstverlening aan mijn klanten (en mijn eigen werkgeluk:) werk ik met een team van ervaren deskundigen. Stuk voor stuk fijne, meedenkende mensen die gedreven zijn om samen iets moois te maken! Meet the team, die mij voor en achter de schermen helpen om kwaliteit te leveren: 

Roland Volbeda

Roland is videograaf en maakt al jaren video's voor mij en mijn klanten. Een kei in techniek en in het neerzetten van een relaxte sfeer tijdens het filmen. 

Edo Landwehr

Edo is een zeer ervaren fotograaf en videograaf met wie ik sinds 2022 samenwerk. Hij denkt graag en goed mee over zaken als presence en overtuigingskracht op beeld. 

Patrick Boon

Patrick is mijn vaste fotograaf en maakt sinds 2022 ook portretten van mijn klanten, voor hun verhalen op Linkedin. Met oog voor de persoon én de omgeving.

Mariëlle de Munnik

Mariëlle is communicatie-expert en weet alles van Linkedin en neuromarketing. Is je profiel up to date, pak je het handig aan? Wat moet je wel en vooral niet doen? Mariëlle weet het!

Kim Luitjes

Kim regelt alles achter de schermen, zoals het 'onboarden' van nieuwe klanten, de facturatie en beheert de agenda. Een vertrouwd gezicht voor al mijn klanten. 

Vicky Stox

Vicky is de grootste onzichtbare kracht in mijn bedrijf. Ze zorgt voor structuur en zet alles wat alleen al klinkt als 'ambitie' om in concrete acties en taken.

Marit Stofberg

Marit is al tien jaar mijn designer en webmanager. Inmiddels heeft ze ook voor heel wat van mijn klanten logo's, beeld en branding verzorgd en mooie websites gemaakt.


GEVESTIGD TE SCHOORL
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN MARIEKE JANSZ
PRIVACYBELEID