M & Team

MARIEKE JANSZ

Wat is de meest effectieve en toegankelijke, manier om je gewenste publiek te bereiken, te boeien en te inspireren? Dat is een vraag waar Marieke het liefst én al lang mee bezig is. 

Eerst als dagbladjournalist (voor AD, NRC en NRC Next), later als managing editor (in de commerciële wereld) en zelfstandige (communicatie & reputatie). 

In 2016 kwam de overstap naar video-communicatie, met selfie-style video's. Zelf op beeld vond Marieke behoorlijk spannend. Dus boeiend. Vanaf dat moment had video haar in de greep, omdat het zo'n mooie mix is tussen persoonlijke en tegelijkertijd schaalbare communicatie. 

Met regelmaat volgt Marieke trainingen op het vlak van online marketing & business, van internationale topmarketeers. 

 

MARIELLE DE MUNNIK

Wil je zichtbaar zijn, dan is content niet meer weg te denken in je marketingstrategie. Blogs op je website, post op social media en artikelen voor je nieuwsbrief: bij veel ondernemers zijn het vaak losse berichten. Als
content coach helpt Mariëlle jou om de rode draad te vinden in
jouw verhaal. 

Ze helpt ondernemers hun verhaal te vertellen op LinkedIn, websites en in elevator pitches. Ze ondersteunt Marieke tijdens haar trainingen en helpt jou je verhaal aan te scherpen. Want haar kennis delen met anderen is het liefste wat ze doet. Gewoon om anderen verder te helpen.

Haar kennis heeft ze opgedaan als tekstschrijver en met het opzetten van marketingplannen voor diverse bedrijven, waaronder Rabobank. En als dochter uit een ondernemersfamilie, weet ze precies waar jij tegenaan loopt. 

MARIT STOFBERG

Video kan niet zonder een sterke thuisbasis in de vorm van een website. Dat is immers de plek waar je je diensten aanbiedt. Wil je je site aanpassen onder leiding van een expert, dan is Marit Stofberg er om je te helpen.

Marit is vormgever & webdesigner & super handig met techniek. Ze ontwerpt en bouwt websites die eigentijds zijn, onderscheidend in uitstraling én technisch tot in de puntjes verzorgt. 

Marit is een onafhankelijke denker en een aanmoedigende sparringspartner. Ze stelt slimme, prikkelende vragen waardoor het eindresultaat altijd beter wordt dan je zelf in je hoofd had

KIM LUITJES & MONIQUE BURGER

Duizendpoten en viruele wizz-ladies Kim & Monique regelen de backoffice, zoals het inschrijven van cursisten en het versturen van facturen, maar ook de communicatie omtrent trainingen en het versturen van nieuwsbrieven. Kan dus zomaar zijn dat een van hen je  eerste aanspreekpunt is! VA-buro is hun thuisbasis. 

WAT IS JOUW 'WHY' EIGENLIJK...

WAT IS JOUW 'WHY' EIGENLIJK...

Vroeg iemand mij (Marieke) pas geleden. Goede vraag, waarop ik geen pasklaar, oneliner antwoord heb. Ik werk graag met mensen met grote ambities om de wereld mooier en beter te maken, maar die dat niet heel hard van de daken schreeuwen. Ze zijn bescheiden in de manier waarop ze daarmee naar buiten treden. Zelf-relativerend, ook. Meer luisterend dan zendend. Kijken verder dan hun eigen belang. Durven hun mening en visie in twijfel te trekken. En vinden dat het niet over hénzelf moet gaan. Groot gesteld: ik denk dat de wereld zulke mensen heel hard nodig heeft! Om de boel in balans te houden. Of liever nog, beter te maken. Fijn dus als zij goed zichtbaar zijn, zich uitspreken. Maar dat is precies een lastig punt. Want bescheidenheid leidt vaak tot: 

  • aarzeling in zichtbaarheid
  • verhalen die vooral afgestemd zijn op wat ‘gangbaar’ is
  • met een kleine (of zelfs geen) rol voor jezelf. 

Daarmee gaat veel van de inspiratiekracht, kleur en authenticiteit verloren. Terwijl de combinatie van grote ambities & een bescheiden houding juist inspirerend is! En, wanneer je jezelf een rol geeft in je verhalen, dat juist heel aansprekend is voor anderen. Dat is waar ik mijn energie heel graag voor inzet. Dat voelt als de plek waar behoefte, plezier en talent het beste samenvallen. Om door het maken en delen van verhalen (in tekst en in video) samen te bouwen aan succesvolle bedrijven & succesvolle missies. Dus: bescheiden experts, bescheiden leiders, speak up! Maak die video, schrijf dat verhaal, zeg 'ja' tegen het podium, geef jezelf een rol daarin. Ga een stap verder dan het gangbare! 

Laat je zien; dan kun jij je beste werk doen en maak je de wereld een beetje mooier!

Gevestigd te Schoorl
KvK 37136276

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webdesign: www.zandenparels.nl
Fotografie: Sanneke Beer | Petra van Vliet

Alle rechten voorbehouden Marieke Jansz 2018