BLIJF BOUWEN AAN WAAR JIJ IN GELOOFT...

Deze bijzondere en onzekere tijd vraagt om aanpassen en meebewegen. Toch denk ik dat goed is om ook nu gericht te blijven bouwen aan je bedrijf en missie. Ik help je heel graag om deze periode constructief en goed te benutten, met vaardigheden die je nu en in de toekomst helpen om je bedrijf  krachtig en autonoom zichtbaar te maken.

LEADING EXPERT MENTORING *SPECIAL EDITION*

** START OP 6 MEI **

Wil je deze periode gebruiken om je online presence te versterken?

 

Leren hoe je op een makkelijke manier goede video's maakt en deelt?

 

Met vier 'ever green video's voor op je website als resultaat?

 

En tegelijkertijd je online zichtbaarheid versterkt?

 

Doe dan mee met deze super praktische en leerzame Leading Expert Mentoring SPECIAL EDITION

 

"Sinds een aantal maanden ben ik, onder begeleiding van Marieke, volop video's gaan maken. Het heeft een enorme boost aan mijn impact gegeven, omdat ik via video veel persoonlijker en duidelijker mijn kennis en ervaring kan delen. Op een manier en met verhalen die bij mij passen. Een waardevolle en effectieve manier om met (potentiële) clienten in contact te komen, wat je ook direct terugziet in de resultaten. Ik ben een zeer tevreden en blije klant." 

Charlotte van Asseldonk - leiderschapscoach, De TalentenLeider

 

"Mijn bedrijf zichtbaar neer zetten was voor mij een noodzaak, wens en tevens een grote uitdaging. Allerlei bezwaren, oordelen en angsten stonden in de weg en ik wist dat ik met begeleiding sneller en kwalitatief beter zou groeien in dit stuk.
Marieke stimuleert je een gebied te betreden waar je eerder nog niet geweest bent. Door je uit te dagen, te inspireren, aan te reiken en te ondersteunen daar waar je nog niet de woorden of het beeld gevonden hebt dat je met je bedrijf uit wilt dragen. Met een positieve en actieve betrokkenheid denkt ze met je mee en laat ze zelf als ondernemer ‘good practice’ zien. Daarmee is ze een ware mentor. Met als resultaat dat ik nu wekelijks meerdere posts schrijf en al een kleine bibliotheek aan duurzame video’s voor mijn bedrijf heb. Wil je in een korte periode tastbaar resultaat door te produceren en te leren, dan ben je bij Marieke aan het goede adres."

Loet de Steenhuijsen Piters - Coach, Praktijk eb en vLoet

In een toegankelijk programma van 4 weken leer je:

+ Videotechniek

Op een makkelijke manier goede video's maken. Skills die je ook op de lange termijn enorm gaan helpen! Denk aan: script, spreken voor de camera, video bewerken, ondertitelen, video-kanaal kiezen, handig delen.

+ Zichtbaarheid

Je zichtbaarheid ook (juist!) in deze periode op een inspirerende en zinnige manier te vergroten.

+ Storytelling

Video-verhalen maken waarmee je een plekje in het hoofd en hart van je doelgroep verovert.

STOND 'MEER DOEN MET VIDEO' (OF ÜBERHAUPT 'IETS' DOEN MET VIDEO...) AL LANGER OP JE WENSENLIJSTJE?

Online krachtig en benaderbaar aanwezig zijn is nu relevanter dan ooit. En wellicht heb je door afgezegde opdrachten, sportclubs, sociale events net wat meer tijd dan normaal. (oké, ik snap, thuisonderwijs kost ook veel tijd)... Als er één goed moment is om in actie te komen, is dit het. Ik help je heel graag om deze periode constructief in te vullen, bouwend aan het fundament van je bedrijf. Aan je autonomie als ondernemer. Je inspiratiekracht als professional. 

* zet in de mail je naam, bedrijfsnaam, KvK-nummer en adres, dan ontvang je een factuur. Na betaling is je deelname zeker. 

DE EERSTVOLGENDE EDITIE START OP 6 MEI

★ LEADING EXPERT MENTORPROGRAMMA - speciale editie ★

 

 

4 weken kennis, uitleg en aanmoediging om je VIER GOEDE EVERGREEN VIDEO'S te maken

★  

Maatwerk begeleiding en aanmoediging 100% ONLINE en vanuit elke locatie te volgen

★  

DRIE KEER PER WEEK een online sessie van 1 uur met uitleg en ruimte voor vragen.

Toegang tot een speciale LEM-special edition BESLOTEN FACEBOOKGROEP waar je vragen kunt stellen, je video's kunt delen voor feedback en al het materiaal kunt terugkijken.

★  

Instructiefilmpjes en heldere uitleg die je gedurende ZES WEKEN kunt terugkijken (de toegang blijft dus 2 weken na afloop van het programma open).

★ 

HELDERE INZICHTEN EN AANMOEDING op het vlak van online zichtbaarheid & the lead nemen daarin

 ★

Toegang tot ONLINE LEEROMGEVING waarin je lessen en instructies vindt over storytelling, zichtbaarheid, editing, materialen en meer. 

 

Ik heb de route van zeer onzichtbaar (aarzelend & afwachtend) naar volop zichtbaar en in de lead eerst zelf afgelegd, omdat ik ergens, deep down, een overvloed aan ambities voelde borrelen. Met die ervaring, plus al mijn expertise in communicatie & video, begeleid ik met heel veel plezier een uiteenlopend scala van professionals bij hun reis van verborgen parels naar zichtbare 'leading experts'. Normaal doe ik dat in veel langere begeleidingstrajecten, maar speciaal voor deze bijzondere en voor velen onzekere tijd, heb ik deze korte, laagdrempelige en actie-gerichte programma gemaakt. Dat veel lager geprijsd is dan mijn normale programma, zodat iedereen die dit goed kan gebruiken, gemakkelijk mee kan doen. 

WANNEER JE INSPIREREND ZICHTBAAR BENT, KOM JE IN DE LEAD EN KUN JIJ JE VOLLE BETEKENIS WAARMAKEN


Dit zijn je 3 grootste 'wins':

  • Vier goede, inspirerende video's op je website en op sodial media. 

  • Vaardigheid om voortaan je eigen video's te maken.

  • Zichtbaarheid bij je doelgroep en groei van je netwerk.

Dit is wat je ook leert:

  • Online veel meer zichtbaar durven zijn op een authentieke manier. 

  • De rijkdom aan goede onderwerpen zien die je kunt inzetten. 

  • Snappen hoe je je kunt onderscheiden door je eigen pad te kiezen. 

Vier video's:

#1 video voor je HOMEPAGE,
#2 voor je AANBOD-PAGINA,
#3 voor je OVER MIJ - PAGINA 
#4 en eentje als BONUS.

Ook leer je je video's goed in te zetten voor social media. 

* zet in de mail je naam, bedrijfsnaam, KvK-nummer en adres, dan ontvang je een factuur. Na betaling is je deelname zeker. 

Denk je nu...

 

'Ik weet niet of ik klaar ben met video'

'ik heb nog geen video ervaring'

'Ik voel veel drempels en onzekerheid als ik aan zichtbaarheid denk' 

'ik wil niet de hele tijd op social media zitten'

 

Weet dan dat mijn klanten precies hetzelfde dachten. En dat al die bezwaren tijdens het traject dat ze bij mij deden zijn opgelost. Hun verhaal staat als een huis, ze maken inspirerende posts, maken video's, vinden steeds meer gemak in het naar buiten treden, krijgen daardoor steeds meer connecties & volgers en bouwen zo stap voor stap aan hun positie als krachtige, inspirerende, zichtbare expert.

* zet in de mail je naam, bedrijfsnaam, KvK-nummer en adres, dan ontvang je een factuur. Na betaling is je deelname zeker. 

Gevestigd te Schoorl
KvK 37136276

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webdesign: www.zandenparels.nl
Fotografie: Sanneke Beer | Petra van Vliet

Alle rechten voorbehouden Marieke Jansz 2018