***
Voor leiders die online een ijzersterke reputatie willen opbouwen, als inspirerend boegbeeld van hun merk of organisatie.

22/09/22

BOEGBEELD ONLINE LIVEDAG

dé repuatie booster voor leiders met inhoud - 22 september 2022

"Dankjewel voor alle inzichten! Mooi hoe je laat zien dat inhoud, bezieling en lef je verhalen veel sterker & echter maken. Het is echt anders kijken dan de 13-in-een-dozijn marketing."

Janet van Dijk, oud-journalist en business-coach

"Dank voor deze mooie dag waarop je me aangewakkerd hebt om weer stil te staan bij wat ik de wereld in wil brengen en waar ik voor sta."

Susan Eggels, leiderschapsexpert bij Teams met Toekomst

Wat zou het voor jouw merk & voor jou betekenen als je online naam opbouwd als het meest overtuigende boegbeeld in jouw markt?

Elk merk heeft een inspirerend boegbeeld nodig. Iemand die het verhaal met verve naar de buitenwereld brengt. Met inhoud en bezieling. Hoe beter je dat kan, hoe makkelijker alles zal gaan: de leukste klanten of nieuw talent aantrekken, een sterk netwerk opbouwen, erkend worden als dé expert in jouw markt, doorverwijzingen krijgen, gevraagd worden als spreker. Dus de vraag is:

Hoe kom je van 'gewone' zichtbaarheid naar de positie van geloofwaardig boegbeeld in jouw markt?

Wat is jouw specifieke verhaal, als boegbeeld?

Welke stap kun je nú nemen om de massa te ontstijgen en de positie van boegbeeld te pakken?

Dit zijn de vragen waar we op de livedag mee werken. Aan het eind van de dag heb je een helder beeld van wat je te doen staat, en ga je naar huis met praktische handouts om wat je geleerd hebt in praktijk te gaan brengen.

Voor wie is deze dag bedoeld?

Je bent ondernemer of leider met een goede naam in je netwerk. Je deelt met (enige) regelmaat verhalen online, maar je weet dat je daar veel meer uit zou kunnen halen. Je bent nieuwsgierig hoe je online je positie als boegbeeld in jouw markt verder kunt uitbouwen. Zonder dat je anderen gaat nadoen of verhalen te gaan maken die plat of irrelevant aanvoelen. Je wilt groeien naar een positie waarin jouw netwerk precies weet waar jij voor staat, en jouw diepgang en expertise ziet en begrijpt. Kortom, een positie waarin je overtuigt op kwaliteit en inhoud. Deze livedag geeft je antwoord op die vragen. Niet alleen in theorie, maar ook hoe jij dat in jouw situtatie kunt aanpakken.

TICKET € 647 EARLY-BIRD TICKET € 497 (EXCL BTW)

Op een leuke locatie met een lekkere lunch. Je gaat naar huis met een bundel praktische handouts die je tot in lengte van dagen kunt gebruiken om jouw rol als boegbeeld met verve te vervullen. Tickets reserveer je door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dagen
:
uren
:
minuten
:
seconden
  • Op welk thema kun je jouw positie als boegbeeld pakken?

  • Hoe ontwikkel je een gelaagd verhaal op dat thema?

  • Hoe vertel je dat - naast een tekst - ook in een krachtige presence op video?

  • Hoe ontstijg je vervolgens stap voor stap de middenmoot?

Waarom wil ik je leren om een krachtig boegbeeld te zijn?

Als oud-journalist en communicatie-allrounder begeleid ik al jaren ondernemers en leiders om online krachtig zichtbaar te zijn online, in hun eigen tone of voice. Mijn klanten zijn de mensen die niet te pas en te onpas selfies maken, niet vinden dat álles gedeeld moet worden. Het zijn mensen met inhoud én zelfrelativering. Die een goed verhaal willen brengen, op een auhtentieke manier. Ik help hen om met een kloppend verhaal naar buiten te treden, in tekst en in video. Steeds weer zoeken we de balans tussen een stevige inhoud en oprechte bezieling. Daarmee bouwen zij een ijzersterke repuatie op online. Zodat hun netwerk precies begrijpt waar ze voor staan en wat ze te bieden hebben.

Deze dag is persoonlijk en kleinschalig, er is dus beperkt plek! 

Tickets € 647, early-bird ticket € 497 (excl btw)

7 april 2022 | 9.30 - 17.00 uur | Gasfabriek Alkmaar | aanmelden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.