BOEGBEELD ONLINE LIVEDAG

14 oktober 2022 van 9.30 tot 17.30

'CHARISMA OP VIDEO'

Spreek met overtuiging en zelfvertrouwen voor de camera. En zet jezelf neer als inspirerend boegbeeld in jouw markt.

Gastsprekers:
Alexa Kuit (non-verbale communicatie)
Mariska Wessel (voice of leadership)

Als boegbeeld van jouw merk of organisatie is video een steeds belangrijker communicatiemiddel. Je kunt er niet meer omheen. Maar veel leiders verstijven voor de camera, of beginnen er überhaupt niet aan. Een gemiste kans, want als je video goed inzet, is het een van de beste tools om ook online impact te maken als leider. Met een goede presence op video warm je je netwerk op, kom je onder de aandacht van klanten en leads, ben je een zichtbare leider in je organisatie, trek je makkelijker nieuw talent aan en heel belangrijk.... hoef je in gesprekken niet meer te overtuigen. Een goed idee dus om te weten en te ervaren hoe je jouw charismatisch potentieel optimaliseert voor camera! 

Alexa Kuit

Expert non-verbale communicatie | Alexa weet alles van de repeterende micro-bewegingen in je gezicht, en de (onbewuste) non-verbale communicatie die je daarmee teweeg brengt. 

Mariska Wessel

The Voice of Leadership | Mariska is specialist leiderschapscommunicatie, waarbij hoofd en hart beiden meedoen, en je stevig verankerd spreekt vanuit wie je werkelijk bent. 

Wat komt er aan bod op deze livedag?

  • Wat charisma precies is
  • Hoe je charisma overbrengt op de camera
  • Waar je je eigen charisma in de weg zit
  • Welke incongruenties er zijn in je non-verbale communicatie
  • Hoe je je hart laat meedoen in je verhaal en je spreken 
  • En hoe je met de combinatie van dat alles je impact vergroot

Voor wie is deze dag bedoeld?

Voor leiders, experts, ondernemers voor wie het belangrijk is om authentiek en overtuigend naar buiten te treden op video. Misschien heb je al veel ervaring met spreken voor de camera maar voelt het toch ongemakkelijk misschien is video nog relatief nieuw voor je. Belangrijk is dat je leergierig bent en kwetsbaarheid niet schuwt, om je charismatisch potentieel aan te roeren en te vergroten. Ook belangrijk: je bent nieuwsgierig naar de vraag hoe je online je positie als boegbeeld in jouw markt verder kunt uitbouwen.

EARLY-BIRD TICKET € 497*
Locatie: Krachtcentrale Huizen

Tickets reserveer je door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. (*Vroegboekkorting loopt af op 28 augustus)

Dagen
:
uren
:
minuten
:
seconden

Waarom wil ik je leren om een krachtig boegbeeld te zijn?

Als oud-journalist en communicatie-allrounder begeleid ik al jaren ondernemers en leiders om online krachtig zichtbaar te zijn online, in hun eigen tone of voice. Mijn klanten zijn de mensen die niet te pas en te onpas selfies maken, niet vinden dat álles gedeeld moet worden. Het zijn mensen met inhoud én zelfrelativering. Die een goed verhaal willen brengen, op een auhtentieke manier. Ik help hen om met een kloppend verhaal naar buiten te treden, in tekst en in video. Steeds weer zoeken we de balans tussen een stevige inhoud en oprechte bezieling. Daarmee bouwen zij een ijzersterke repuatie op online. Zodat hun netwerk precies begrijpt waar ze voor staan en wat ze te bieden hebben.

Deze dag is persoonlijk en kleinschalig, er is dus beperkt plek! 

Early-bird ticket € 497 (inclusief handouts, lunch, borrel, excl btw)

14 oktober 2022 | 9.30 - 17.30 uur | aanmelden en vragen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

"Dankjewel voor alle inzichten! Mooi hoe je laat zien dat inhoud, bezieling en lef je verhalen veel sterker & echter maken. Het is echt anders kijken dan de 13-in-een-dozijn marketing."

Janet van Dijk, oud-journalist en business-coach

"Dank voor deze mooie dag waarop je me aangewakkerd hebt om weer stil te staan bij wat ik de wereld in wil brengen en waar ik voor sta."

Susan Eggels, leiderschapsexpert bij Teams met Toekomst