LEADING EXPERT FORMULE  coachingsprogramma

DE VOLGENDE RONDE START BEGIN 2021

WIL JE DE VOLGENDE RONDE NIET MISSEN?

Je kunt heel hard werken aan je zichtbaarheid...

...Heel hard werken om 'in beeld' te komen bij jouw doelgroep. Op zichzelf is dat nastrevenswaardig. En fijn als het lukt! Maar 'likes' alleen zijn natuurlijk niet genoeg wanneer je als ondernemer wilt groeien. Dan heb je simpelweg ook betalende klanten nodig. Mensen die jou niet alleen op hun netvlies hebben, maar ook 'JA' tegen je zeggen. Klanten die 'JA' zeggen maken dat jij je beste werk kunt doen. Dat je een stevig bedrijf kunt opbouwen, je missie kunt waarmaken. Daar help ik je heel graag mee!

IN DIT 4-MAANDEN PROGRAMMA LEER JE HOE JIJ DE TOUWTJES IN HANDEN KRIJGT

 • Hoe je jouw expertise zichtbaar maakt voor de buitenwereld, met oprechte video's en verhalen...

 • Van daaruit momentum opbouwt voor jouw expertise en aanbod (zonder jezelf continue te moeten promoten)... 

 • En...in the lead komt bij het aantrekken van duurzame relaties en betalende klanten, op een uitnodigende manier!

Online verhalen en video's delen vergt tijd, aandacht en lef. De kansen zijn oneiding groot, maar tegelijkertijd kan het voelen als schieten met hagel. Elke nanoseconde komen er nieuwe posts op de tijdlijn, waardoor het onbegonnen werk lijkt om online de aandacht te vangen van jouw doelgroep. Laat staan om er klanten te vinden. Tegelijkertijd weet je natuurlijk: de mensen die jij kunt helpen, voor wie jij iets waardevols kunt betekenen, zijn er heus! Allleen, hoe zorg je ervoor dat ze jou zien, dat jij ze raakt en dat er een vervolg uit komt? Ik heb zelf lang gedacht dat je hier een soort 'magische spark' voor nodig had die alleen aan een handjevol ondernemers was toebedeeld... klinkt misschien weinig rationeel, maar ik begreep niet waarom de ene ondernemer zo succesvol was, en de ander (die inhoudelijk minstens even goed is) niet. Totdat ik me ben gaan verdiepen in het creëren van momentum en ben gaan begrijpen dat je kunt toewerken naar logische pieken. Pieken waarmee je op een duurzame, herhaalbare en oprechte manier de aandacht van jouw doelgroep vangt én hen de volgende stap laat zetten. Hoe dat werkt, leer ik je graag!

Wat leer je als je meedoet aan het LEF coachingsprogramma?

 • Hoe je niet langer zomaar zichtbaar bent, maar toewerkt naar een helder en gefocust plan waarmee je momentum opbouwt voor jouw aanbod.
 • Waarom zulke pieken essentieel zijn voor de groei van jouw bedrijf en missie.
 • Welke verhalen en video's je tijdens een piekperiode kunt delen (waarover, wanneer, in welke volgorde, met welk doel).
 • Welke verhalen en video's je in de rustigere periodes deelt.
 • Wat jouw kernverhalen zijn die de basis vormen voor alle andere verhalen die je maakt en deelt.
 • Wat er nodig is aan vastberadenheid om er ook echt voor te gaan! 

Wat heb en kan je na het LEF coachingsprogramma?

 • Je hebt een uitgewerkt en succesvol lanceerplan waarmee je momentum weet op te bouwen voor jouw aanbod.
 • Je hebt je belangrijkste verhalen goed uitgewerkt, de verhalen die de basis vormen voor alle verhalen die je maakt.
 • Je hebt inhoudelijke sterke video's gemaakt en durft ze te delen.
 • Je weet hoe je jouw expertise inzet voor een gevende manier van marketing.
 • Je snapt hoe je jouw bedrijf kan laten groeien met een methode die je steeds weer kunt inzetten en steeds verder kunt finetunen.
 • Je hebt de mindset & vaardigheden om vol voor jouw groei te gaan! 

CHARLOTTE VAN ASSELDONK

Coach & mentor in personal leadership, compassion and mindful practice
"Sinds een jaar ben ik met begeleiding van Marieke volop video's aan het maken. Het heeft een enorme boost aan mijn impact gegeven, omdat ik veel persoonlijker en duidelijker mijn kennis en ervaring kan delen. Op een manier en met verhalen die mij passen. Een waardevolle en effectieve manier om met klanten in contact te komen, wat je ook direct terugziet in mijn resultaten. Ik ben een zeer tevreden en blije klant."

LOET DE STEENHUIJSEN PITERS

Coach & mentor in personal leadership, compassion and mindful practice
"Mijn bedrijf zichtbaar neer zetten was voor mij een noodzaak, wens en tevens een grote uitdaging. Allerlei bezwaren, oordelen en angsten stonden in de weg en ik wist dat ik met begeleiding sneller en kwalitatief beter zou groeien in dit stuk.
Marieke stimuleert je een gebied te betreden waar je eerder nog niet geweest bent. Door je uit te dagen, te inspireren, aan te reiken en te ondersteunen daar waar je nog niet de woorden of het beeld gevonden hebt dat je met je bedrijf uit wilt dragen. Met een positieve en actieve betrokkenheid denkt ze met je mee en laat ze zelf als ondernemer ‘good practice’ zien. Daarmee is ze een ware mentor. Met als resultaat dat ik nu wekelijks meerdere posts schrijf en al een kleine bibliotheek aan duurzame video’s voor mijn bedrijf heb. Wil je in een korte periode tastbaar resultaat door te produceren en te leren, dan ben je bij Marieke aan het goede adres."

BARBARA PIPERS-ROELOFS

Coach & mentor in personal leadership, compassion and mindful practice

"I hired Marieke as a video&business mentor and absolutely recommend her. She really helped me on focusing: what am I offering, what am I here to do? How are you here to serve, what’s in it for the client? It takes all the attention of yourself and puts all the energy right into your product, your service and into serving the world with all your unique talents and skills. She’s one of the best business coaches I had."

Een toeschouwer, zo zag ik mezelf lange tijd. Ook als ondernemer. Ik weet nog goed dat ik mijn allereerste website af had, daar enorm mijn best op had gedaan en dacht: 'nu zal de telefoon wel gaan rinkelen'.

Het bleef natuurlijk stil... Opdrachtgevers en klanten komen niet zomaar naar jouw ieniemienie hoekje van het internet. Zelfs niet als het een heel mooi plekje is; jij hen super goed zou kunnen helpen met jouw diensten en jij er vol goede energie en bedoelingen zit.

Met vallen en opstaan leerde ik om van de plek van toeschouwer af te komen, en volop in het spel te duiken. Internet is de plek waar dat kan. Waar je op niemands toestemming hoeft te wachten. De plek waar je enorm kunt groeien. Zelf de touwtjes in handen kunt nemen... als je snapt hoe dat voor jouw bedrijf kan werken. En dat kun je leren! 

Dat ik nu klanten begeleid in het helder en aantrekkelijk naar buiten treden met hun aanbod, en met hun lanceringen, is leuker dan ik ooit had durven dromen toen ik als zelfstandige begon. 

Ik ben nog lang niet uitgeleerd, er valt nog zoveel te ontdekken. Maar de dingen waarvan ik wéét dat ze werken, geef ik heel graag aan je door!

4 MAANDEN, 3 MODULES + BONUS

 

Wekelijks twee live online sessies (1 kennissessie en 1 open coachingscall). Alle sessies worden opgenomen en zijn terug te zien in de online leeromgeving van LEF.

*

Elke module duurt 3 weken, en wordt afgesloten met een actie/implementatieweek (elke 4de week). Aan het einde zijn ook 2 extra actie/implementatieweken.

*

Hulp bij al je verhalen, video's en lanceerplannen.

*

Handige voorbeelden en formats die je kunt overnemen op het vlak van verhalen, video's en lanceringen.

*

Online leeromgeving waarin je alle live calls kunt terugzien en alle materialen en lessen vindt.

*

Complete BONUS module voor het maken van goede video's (van techniek, tot materialen, verhaalonderwerpen en formats).

*

Actief gehoste Facebookgroep voor alle tussentijdse vragen en feedback.

Plus twee extra (groeps)coachingscalls in de maanden na afloop van het officiële programma.

Met deze drie extra coachingscalls beslaat de periode van samenwerken dus ZES maanden! 

IN LEF LEER JE WELKE VERHALEN, VIDEO'S EN WELK PLAN JE NODIG HEBT OM JOUW BEDRIJF EN MISSIE TE LATEN  GROEIEN & MAAK JE DIE CONTENT EN PLANNEN DAADWERKELIJK. 

MODULE 1

In module 1 leer je welk stuk van jouw expertise je gaat inzetten om momentum op te bouwen. Je gaat dit creëren, verwoorden en in de juiste verpakking gieten. Je snapt wat er nodig is om precies de juiste snaar te raken bij jouw doelgroep.

MODULE 2

In module 2 leer je welke verhalen en video's je nodig hebt om de buzz op te bouwen rondom jouw uitgelichte stuk expertise. Je ontwerpt een lanceerplan en je gaat je verbinden aan een oprechte, vastberaden en afgebakende manier van promoten. 

MODULE 3

In module 3 leer je hoe je de reis van jouw potentiele klanten ondersteunt met verhalen en video's, zodat de stap naar jou toe veilig, goed en aantrekkelijk voelt. Ook leer je welke verhalen en video's je buiten de pieken om kunt maken en delen, vanuit een ongedwongen en uitnodigende energie.

BONUS MODULE

In de bonusmodule leer je alles over het maken van video's. Deze module staat al voor je klaar zodra je instapt in LEF, hier kun je dus gelijk mee aan de slag. Deze module leert je ook om (in ieder geval 2) tijdloze video's te maken voor je website. 

Voor wie is LEF bedoeld?
 • Voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien en door hun expertise online beter zichtbaar te maken.
 • Voor ondernemers die de moed hebben om zich kwetsbaar op te stellen en hun persoonlijkheid een plek willen geven in hun merk en marketing. 
 • Voor ondernemers die geloven in een gevende en integere manier van marketing, en niet all-over-the-place willen zijn.
 • De meeste deelnemers hebben een dienstverlenend bedrijf, en verkopen dus hun kennis, maar sommige van mijn klanten verkopen ook fysieke producten. Ik streef altijd naar diversiteit in achtergrond en expertise in mijn groepen. 

Wil je alles je bedrijf laten groeien dmv advertenties? Dat is niet wat je in LEF leert, dus daarvoor kun je beter op een andere plek zijn. Wel zal je content advertentie-waardig zijn (je leert wel wat een goede inhoud kan zijn voor advertenties)

Hoe ver in je ondernemerschap moet je zijn om mee te doen? 

Er doen startende en heel gevestigde ondernemers mee, belangrijkste is dat je de wens hebt om te groeien als ondernemer en gelooft in de online kansen voor jouw bedrijf en missie.

Ook als je aanbod niet 100% helder is, maar je wel een helder beeld hebt van de richting die je op wilt, is LEF een super goede boost om flitsend uit de startblokken te komen! Je zult door LEF namelijk veel sneller met een helder, concreet en succesvol aanbod naar buiten kunnen treden dan wanneer je daar in je uppie je hoofd over breekt. Je bent dus zeer welkom om mee te doen! (En weet dat zo'n beetje elke succesvolle ondernemer voortdurend zijn aanbod verder finetuned en aanpast)

Heb je al een mooie instroom aan klanten en zijn dat precies de mensen met wie jij graag werkt, geweldig! Dan heb je LEF uiteraard niet nodig.  

Welke resultaten kan je verwachten? 

Met LEF leer je om op een duurzame en herhaalbare manier pieken op te bouwen in jouw zichtbaarheid en marketing. Je leert hoe je niet met hagel schiet op social media, maar een strategie opbouwt die tot een mooie instroom aan klanten gaat leiden. Natuurlijk komt het aan op de mate waarin jij in actie komt, maar in LEF zul je je zeer aangemoedigt en gedragen voelen om jouw expertise volop zichtbaar te maken, en leer je hoe je daar de vruchten van kunt plukken. Met een methode die je steeds verder kunt verfijnen. LEF brengt je dus echt naar een volgend niveau in de groei van jouw bedrijf!

Waarom ben ik degene die je dit kan leren?

Ik heb duizenden verhalen bedacht, gemaakt en beoordeeld, als journalist, allround communicatie-expert en eindredacteur. Sinds 2015 zet ik video in voor mijn bedrijf, eerst alleen voor mezelf, later gaf ik daar trainingen over. De afgelopen jaren leerde ik talloze ondernemers hoe zij video kunnen gebruiken voor hun online zichtbaarheid. In mijn ondernemerschap heb ik opleidingen gevolgd bij inspirerende marketeers en ondernemers (zoals Marie Forleo en Jeff Walker). Daarnaast lees ik graag online en offline over marketing en ondernemerschap. Met al mijn kennis en ervaring richt ik me steeds meer op het begeleiden van ondernemers bij hun lanceringen en groei, en alle verhalen en video's die daarvoor nodig zijn. Ik ben er namelijk van overtuigt dan de mate waarin jij momentum weet op te bouwen voor jouw aanbod, bepalend is voor jouw succes als ondernemer.

Wat als....
 • Je nog geen video's maakt en daar geen ervaring in hebt? Geen nood, in LEF zit een uitgebreide bonusmodule waarin je leert hoe je video's kunt maken, bewerken en delen. Van verhaalopzet tot en met ondertitelen en je keuze voor een video-kanaal, alles zit in die module. Ook voorbeelden en instructies voor het maken van tijdloze video's op je website.
 • Als je geen soepele spreker of verteller bent? In LEF werken we aan jouw lef:) Zodat je je niet meer laat tegenhouden in de manier waarop jij naar buiten treedt. Iedereen kan leren hoe je op een aantrekkelijke, heldere en oprechte manier over je aanbod communiceert en hoe je een mooie piek opbouwt voor jouw bedrijf.
 • Je aanbod nog niet 100% helder is? Dan kun je ook meedoen, sterker nog, als je aan LEF meedoet zul je veel sneller met een helder, concreet en succesvol aanbod naar buiten kunnen treden dan wanneer je daar in je uppie je hoofd over breekt. Je bent dus zeer welkom om mee te doen! (En weet dat zo'n beetje elke succesvolle ondernemer voortdurend zijn aanbod verder finetuned en aanpast)
Geld terug garantie

Besluit je in de eerste twee weken dat LEF toch niet de training is waar jij op dit moment behoefte aan hebt? Jammer natuurlijk, maar er is geen man overboord. Je mag je deelname in de eerste twee weken annuleren, wat de reden ook is. Je krijgt dan je geld terug, min 10 procent administratiekosten. Deze geld-terug-garantie geldt tot en met de 14de dag van de training, gerekend vanaf de officiële startdatum van het programma.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE VOLGENDE RONDE VAN HET LEF COACHINGSPROGRAMMA? 


Wil je nog wat vragen? Dat kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.