LEF-mini: 3-delige gratis training

Voor bevlogen dienstverlenende ondernemers, die het liefst áchter de schermen werken, maar wél online klanten willen vinden.

...Op een uitnodigende en succesvolle manier!

Ja, ik meld me aan voor de GRATIS 3-daagse LEF-mini training op 27, 28 & 29 jan. (2021)

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
  • Inzicht in hoe je jezelf oprecht en zinvol online kunt profileren als expert

  • Hoe je regie kunt nemen over de groei van je bedrijf, zonder jezelf anders voor te doen dan je bent

  • Zodat het vinden van klanten geen toeval of geluk meer is, maar iets waar je grip op hebt

  • en jij je aanbod succevol & herhaalbaar lanceert, vanuit een uitnodigende en aantrekkelijke energie

WOENSDAG 27, DONDERDAG 28 EN VRIJDAG 29 JANUARI 2021

LIVE SESSIE DAGELIJKS VAN 11.00 TOT 12.00 UUR 

OPNAMES EN Q&A IN EEN BESLOTEN FACEBOOKGROEP

 

Dit zeggen klanten over het Leading Expert Formule (LEF) coachingsprogramma (waarvan deze mini een korte compilatie is):

Team- en leiderschapscoach Susan Eggels: "Ik weet nu aan welke knoppen ik kan draaien...Iedereen die iets met online marketing of lanceringen wil doen, moet bij Marieke zijn" 

Marketing voelde voor sportpsycholoog René Berden als 'iemand iets aansmeren'. LEF geeft hem een manier om het integer en hulpvaardig de markt op te gaan en daarmee resultaat te boeken.

Duurzaamheidsexpert Hilda Feenstra over de kennis die zij opdeed en de mindset die ze ontwikkelde in LEF: "Hier heb ik de rest van mijn leven profiijt van"

Jezelf en je bedrijf online promoten voelt voor veel ondernemers geforceerd en ongemakkelijk. Je wéét dat je heel veel te bieden hebt, je bent enorm betrokken bij je klanten, investeert in je expertise. Maar zorg je ervoor dat dat online goed uit de verf komt? Op een manier die klopt met waar je voor staat?

Je kunt natuurlijk af en toe een verhaal of video delen. Maar waarover? En vooral: hoe zorg je ervoor dat je niet alleen 'likes' verzameld, maar dat het ook iets zinnigs voor je oplevert? 

Precies de vragen waar ik zelf ook tegenaan liep toen ik mijn bedrijf begon en online zichtbaarheid als een belangrijk maar ook ondoorgrondelijk gegeven voelde. Inmiddels heb ik daar een mooie, werkende en kloppende manier voor gevonden, waar ik al heel wat andere ondernemers in begeleidde. In LEF mini vertel ik je daar alles over! 

Ja, ik meld me aan voor de GRATIS 3-daagse LEF-mini training op 27, 28 & 29 jan. (2021)

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.