Hoe kijkers & volgers klanten worden

Misschien doe je al veel aan zichtbaarheid, misschien sta je er nog aarzelend in. Feit is dat hoeveel video's en verhalen je ook deelt, er is meer nodig dan alleen 'zichtbaar zijn' om van kijkers (of lezers) klanten te maken.

Wist je dat je daar behoorlijk wat invloed op hebt?

Een mooie instroom aan klanten krijgen, is geen toeval. Of geluk. Je hoeft er ook niet nóg harder, vaker of zelfverzekerder voor te roepen dat je iets goeds te bieden hebt. Het kan strategisch, aandachtig en oprecht. Hoe....dat leer ik je graag in een waardevolle mini-training, die ik éénmalig geef.

LEADING EXPERT FORMULE (LEF)

Ja, ik meld me aan voor de Leading Expert Formule (LEF) mini-training
Gratis, online, op 14,15,16 september

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

ZICHTBAAR MET EEN PLAN

Laat jij op een overtuigende manier zien wat jij écht voor een ander kunt betekenen? 

Verhalen en video's zijn geweldige bouwstenen voor de groei van jouw bedrijf of missie. Alleen, dan moet je wel weten hoe je ze inzet. Wanneer je welke verhalen deelt, met welke insteek, in welke volgorde en met welke doel. Hoe raak je met je verhalen en video's aan een wezenlijk verlangen van de mensen die je wilt bereiken? Op zo'n manier dat ze ook echt in actie komen? Wanneer je dat weet, dan snap je hoe je je bedrijf kan laten groeien. Dat is wat de Leading Expert Formule je oplevert: 

In 'n notendop: je leert hoe je de aandacht vangt van je doelgroep, van daaruit een duurzame relatie met hen opbouwt en momentum en urgentie creëert waardoor ze ook daadwerkelijk klant bij je worden. 

Hoe je video's en verhalen maakt waarmee je bij de juiste mensen de juiste snaar raakt.

Hoe je momentum creeërt voor jouw aanbod, zodat mensen 'ja' zeggen. 

Hoe je werkt met een duurzaam en gedegen plan, wat je steeds weer kunt inzetten (en perfectioneren!) 

Hoe je je eigen stevige koers vaart, zonder je te laten afleiden door wat anderen doen. 

14,15,16 september, online, kosteloos

De training is live, via Zoom en een besloten Facebookgroep. De zoomsessies zijn dagelijks van 11 tot 12 uur 's ochtends. Kun je daar niet bij zijn? Geen nood, er worden opnames gemaakt die je via de Facebookgroep kunt terugzien. Wil je meedoen, vul dan hieronder je naam en mailadres in. Een paar dagen voor aanvang van de training ontvang je de benodigde linkjes en de uitnodiging voor de FB-groep.  

Mijn huidige klanten konden zich al voor de zomer inschrijven voor het uitgebreide LEF programma, waarvan dit een voorproefje is. Hieronder vertellen drie van hen over hun keuze voor deze inschrijving.

Doe je mee? Slimme zet! Vul hieronder je naam en mailadres in. (Tipje van de sluier: het wordt super leerzaam & inspirerend!)

Ja, ik meld me aan voor de Leading Expert Formule (LEF) mini-training
Gratis, online, op 14,15,16 september

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

ELKE DAG 1 UUR LIVE ONLINE TRAINIG, VAN 11 TOT 12 'S MORGENS.

Kun je er niet live bijzijn? Dan kun je de OPNAMES in dezefde week op een ander moment terugkijken (tot en met zaterdag 19 sept).

 

* Wanneer je je voor deze training opgeeft, ontvang je ook mijn (niet zo regelmatige) nieuwsbrieven. Ik behandel je gegevens met grote zorgvuldigheid, deel ze met niemand. Afmelden kan altijd.