EEN GOEDE VIDEO MAKEN BEGINT MET HET BEDENKEN VAN EEN GOED SCRIPT.

 

DOWNLOAD HIER DRIE BLAUWDRUKKEN VOOR HET MAKEN (MINSTENS) DRIE GOEDE VIDEO'S + EEN HANDIGE UITLEGVIDEO WAARIN IK JE UITLEG HOE JE JE SCRIPT GEBRUIKT

Stuur mij 3 handige blauwdrukken voor goede videoscripts PLUS
een instructievideo over het uitspreken van je script voor de camera*

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Zonder goed script gaat je VIDEOVERHAAL alle kanten op. Of nergens heen. Dat is zonde, want video is een geweldige manier om je doelgroep te bereiken en voor je te winnen. 

Daarom geef ik je graag 3 van mijn blauwdrukken voor videoscripts cadeau, zodat jij een GOED, GEFOCUST en COMPACT verhaal hebt om te vertellen voor de camera. (Dat kan gewoon je smartphone zijn!). Ik heb er ook een uitlegvideo bij gemaakt waarin ik je laat zien hoe je zo'n script vervolgens gebruikt bij het opnemen van je video.

Mijn naam is Marieke Jansz. Als voormalig journalist en allround communicatie-expert help ik professionals en ondernemers om de reis te maken van verborgen talent, naar zichtbare en inspirerende expert. Met verhalen en video's die zorgen voor groei! 

Waar kun je de script-blueprints voor gebruiken? De 'voorstel video' blauwdruk wordt door mijn klanten gebuikt wanneer zij een mooie, persoonlijke video willen maken voor op de 'over mij'-pagina van hun website. De 'expert-video' blauwdruk kun je inzetten om waardevolle tips & inzichten te delen met je doelgroep. Tegelijkertijd positioneer je jezelf daarmee als expert op jouw vakgebied. Met de 'kijkje-in-de-keuken' blauwdruk laat je op een leuke manier zien waar jij mee bezig bent (met als resultaat dat je netwerk jou beter leert kennen, de band sterker wordt en de nieuwsgierigheid groeit.)

Wil je goede video's maken om je doelgroep te bereiken en voor je te winnen? Ik geef je graag drie van mijn script-blueprints. Al heel wat ondernemers hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt! 

Stuur mij 3 handige blauwdrukken voor goede videoscripts PLUS
een instructievideo over het uitspreken van je script voor de camera*

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

* Wanneer je de blauwdrukken en de uitlegvideo aanvraagt, kom je op mijn mailinglijst en ontvang je met regelmaat waardevolle tips over video en zichtbaarheid. Ook houd ik je op de hoogte van mijn trainingsaanbod. Afmelden kan op ieder moment. Je gegevens worden zorgvuldig bewaard en niet met derder gedeeld.