JOUW BESTE VERHAAL
OP HET PODIUM

Ga je je verhaal op een (groot) podium brengen en wil je met vertrouwen de beste versie van je verhaal vertellen en het beste van jezelf laten zien? Ik begeleid je graag in de voorbereiding naar dat belangrijke moment. We zorgen voor de meest aansprekende invalshoek van je verhaal, een natuurlijke flow en een authentieke performance. Zodat je verhaal bij je publiek aankomt en beklijft. 

 

STERRE VAN BOXTEL

klassiek zangeres, jongste leerling aan het Conservatorium in Amsterdam.

“Marieke heeft mij geholpen om een lijn in mijn verhaal te krijgen voor TEDx. Dat was heel waardevol en ook erg gezellig! Bij podium repetities was Marieke er telkens bij voor presentatie tips. Ik vind haar als coach erg fijn!”

 (14 jaar bij haar Talk in 2019)


JAN GUNNEWEG

ontwerper en spreker over (ondernemen met) geduld

"Veel dank aan de goede coaching van Marieke. Samen met haar heb ik mijn TEDx Talk ontwikkeld tot een verhaal dat mooier is dan ik had durven dromen. Het mooie is, het voelt wel nog steeds als mijn verhaal! Ik stond natuurlijk alleen op het podium, maar het voelde toch als samen."

 


BAS LEUSINK

Business manager to the CFO, Rabobank Group

"Onze CFO change leaders hebben stuk voor stuk aangegeven veel te hebben gehad aan je sprekersbegeleiding en het resultaat was er ook naar: geïnspireerde sprekers én bezoekers door krachtige, 'eigen' verhalen. Een resultaat om trots op te zijn. En, vanuit ons, een resultaat waarmee je ons hebt geholpen weer een mooie stap te zetten in de realisatie van onze High Tech, High Touch CFO strategie. Dank je wel voor je professionaliteit, persoonlijke begeleiding en advies!

Wil je samen met mij aan jouw verhaal & performance werken?

Gevestigd te Schoorl
KvK 37136276

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webdesign: www.zandenparels.nl
Fotografie: Sanneke Beer | Petra van Vliet

Alle rechten voorbehouden Marieke Jansz 2018