IMPRESSIES

MARIANNE OUDE NIJHUIS

Businessmentor, orthopedagoog, oprichter De Kindercirkel

"Marieke deelt genereus haar kennis in haar video's en leert je dat zelf ook te doen. Zij kan je haarfijn laten zien op welk goud je zit, welke kennis in je vakgebied en bedrijf waardevol is om te delen. Marieke leert je precies en integer, met humor, speelsheid en support, de ene stap voor de andere te zetten, zodat je in relatie kunt zijn met wat waar is voor jou èn waarde heeft voor je kijker, degene die naar je video kijkt." 


CAROLINE VAN GELDER

Loopbaancoach

"Marieke weet met haar openheid en hartelijkheid snel een ontspannen sfeer te creëren. Waarin iedereen mag zijn zoals hij is, waar er ruimte is om te oefenen en fouten te maken. En te lachen! Kon ik mij nog eens verliezen in het uiterlijke plaatje van jezelf presenteren via video, brengt Marieke je terug naar de essentie. Naar waar het verhaal om draait, van binnenuit. Zonder opsmuk. Juist daarin ligt de overtuiging."RENATE HOSPERS

Sprekerscoach

"In mijn traject met Marieke hebben we wat ik wilde zeggen goed onder de loep genomen. Ze is vanuit volle focus in staat tot de echte kern te komen van wat ik wilde over brengen. We zijn op zoek gegaan naar het verhaal achter het verhaal, naar het waarom. Juist die essentie maakt het verhaal zo krachtig. Het klopt nu voor mij en durf daarom volop zichtbaar te zijn in mijn vakgebied." 


Gevestigd te Schoorl
KvK 37136276

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webdesign: www.zandenparels.nl
Fotografie: Sanneke Beer | Petra van Vliet

Alle rechten voorbehouden Marieke Jansz 2018