LEADING EXPERT MENTORPROGRAMMA

Creëer je professionele doorbraak met VIDEO & STORYTELLING

en breng een DOORLOPENDE STROOM klanten en kansen op gang. 

Het 4 maanden mentorprogramma voor taltentvolle experts die nu nog (teveel) verborgen parels zijn. Met videomentor en communicatie strateeg Marieke Jansz

 • REFERENTIE 1 (to do): In no time kwam mijn werk bij 10.000 mensen onder de aandacht en kwamen de leads en aanvragen mijn kant op gerold. Terwijl ik daarvoor dacht dat mijn beste werk alleen als soort hobby kon bestaan!" 

 • REFERENTIE 1b (to do): ....." 

Als ik je vraag: 'Wat zou je het liefste doen in je professionele leven?' En jouw antwoord begint met 'Eigenlijk'... (wil ik betere opdachten/meer mensen bereiken/meer autoriteit/vul maar in) dat zit je hier goed!

In het Leading Expert Mentorprogramma gaan we bouwen aan jouw positie als leading expert. Zodat jij je beste werk kunt doen. Dit is wat je kunt verwachten: 

 • je netwerk groeit enorm
 • je raakt top of mind bij je opgewarmde doelgroep
 • mensen willen graag met je werken
 • ze komen naar jou toe, in plaats van andersom
 • je leert de strategie & vaardigheden van zichtbaar leiderschap
 • JE BELEEFT JE PROFESSIONELE DOORBRAAK! 

>> 16 september 2019 tot 17 februari 2020 <<

video (zie storyline onderaan de pagina), mijn why en ervaring in leading experts, lange termijn change benadrukken

IN DIT 5 MAANDEN MENTORPROGRAMMA...

ga je storytelling en video inzetten om jouw autoriteit en expertise stevig neer te zetten. Je overwint camera-reserves, je gaat krachtig naar buiten treden op een manier die goed en oprecht voor je voelt. In dit hele proces leun je op mijn expertise, aanmoediging en back-up. We werken in een kleine, intieme groep waarbij je leert van elkaar én veel persoonlijke aandacht krijgt. 

 • REFERENTIE 2 (to do) .... ze heeft er verstand van....

 • REFERENTIE 3 (to do) de schroom voor video is weg en het levert me heel veel op...

In high-end programma ontdek je ....
LEADING EXPERT MENTORPROGRAMMA
start op maandag 16 september 2019

Voel je kippenvel? De mix van 'Yes kom maar op' en 'Sjit, kan ik dit wel'...? Laten we uitvinden of dit jouw programma is

Gespreid betalen mogelijk + bonus voor betaling in 1 keer. 

WIE BEN JIJ? 

Je bent coach, trainer, zelfstandig expert, zit vol ambities en kwaliteiten, maar opereert nog niet op het niveau waar jij je beste werk kunt doen. Je geduld is OP (écht op!) want je was al tíjden klaar om door te breken. DIT IS HET MOMENT.

Voel je kippenvel? De mix van 'YES-kom-maar-op' én 'SJIIIT-kan-ik-dit-wel'....? Mooi, dan weet je dat je hier goed zit! 

JIJ KAN DIT. WIJ KUNNEN DIT. 

WAAROM VLOGGEN? 

Simpel: er is geen betere en snellere manier om een professionele doorbraak te beleven dan met video. Het is zichtbaar, verbindend, persoonlijk én - grote kans - buiten je comfortzone, maar juist daarom zo passend bij inspirerend leiderschap!   

HOEZO LEIDERS? 

Nou, dat dus: een doordachte en authentieke zichtbaarheidsstrategie brengt je in de lead. Niet als Popie-Jopie vlogger, maar als waardevolle expert die veel te brengen heeft. Die een inspirerend voorbeeld DURFT te zijn voor anderen. 

>> ALS JIJ IN DE LEAD BENT, KUN JIJ JE BESTE WERK DOEN! <<

DIT BEN IK...

Ik heb de route van zeer onzichtbaar (& afwachtend!) naar volop in de lead eerst zelf afgelegd. Daarna heb ik velen professionals begeleid op hun reis van verborgen parels naar zichtbare leiders. Mijn rugzak is gevuld met communicatie, marketing, video, storytelling, sprekerscoaching en journalistiek. Ik houd van lef, maar niet van het soort waarbij alle kwetsbaarheid is weggepoetst. 

>> 16 september 2019 tot 17 februari 2020 << 

 • REFERENTIE 4 (to do) 

MENTORPROGRAMMA BASIS

 • 4 maanden intensieve begeleiding
 • om de week een 1-op-1 Zoomcall  
 • toegang tot online support groep
 • 3 keer een 1-op-1 call van 30 minuten, plus bij de start een uur. 
 • live editing training
 • live videotechniek & storytelling training

(4250 euro > prijs weglaten)

roi-claim...?  

MENTORPROGRAMMA PLUS

 • 6 maanden intensieve begeleiding
 • elke week een online groepscall
 • toegang tot online support groep
 • 3 keer een 1-op-1 call van 30 minuten, plus bij de start een uur. 
 • live editing training
 • live videotechniek & storytelling training
 • 1 x per maand hulp bij je geschreven post (de geschreven begeleiding van je video, die enorm bepalend is voor het succes van je post!) 

(5250 euro > prijs weglaten) 

roi claim? 

Snelle beslissers opgelet!

Schrijf je in voor 2 september en ontvang 2 uur INDIVIDUELE online COACHING om je zichtbaarheidsdrempel duurzaam te overwinnen. 

Betaal het totale bedrag in 1 keer en ontvang 2 uur INDIVIDUELE online FEEDBACK op jouw kernverhaal zodat je 100% voorbereid bent om door te breken. 

Terms & conditions

STORYLINE SALESVIDEO
Kijk, het zou natuurlijk heel fijn zijn als er iemand is, op een invloedrijke plek, die jou opmerkt, het helemaal met jou ziet zitten en je een geweldig podium geeft. Maar, de kans dat dat gaat gebeuren, is niet heel erg groot. Je kunt het risico nemen om daar op te wachten. Maar dat kan heel lang duren. 
Of... je kunt besluiten zelf volop het initiatief te nemen!

Want daar ligt de sleutel om door te breken, om een inspirerende, zichtbare leider te worden: bij jouzelf. Bij de beslissing om ervoor te gaan, jezelf en je talenten in de spotlights te brengen. En daar heb je die invloedrijke persoon (waar je op hoopte) helemaal niet voor nodig. 

Wat je er wel voor nodig hebt is een goede strategie, vaardigheid om video en storytelling in te zetten (want verhalen zijn goud waard voor zichtbaar leiderschap) en consistentie. Je komt er niet met 1 keer een mooie video maken, of af en toe iets posten. Er moet lijn in zitten om je een sterke reputatie op te bouwen en je verhalen moeten een heel stevige ondergrond hebben. 

Daar is dit programma voor. We gaan met een kleine groep de diepte van jouw verhalen in én zetten die om in inspirerende video’s en verhalen waarmee jij je publiek vindt en voor je inneemt. Zodat jij kan doorbreken als professional en kansen voor jezelf creëert. 

Ik heb er nu al zin in, om die reis samen af te leggen! Je krijgt mijn constante backup. We stippelen samen de lijnen uit, ik leer je video en storytell vaardigheden. Niet de theorie, maar direct toegepast op jouw doelen en situatie, zodat we alles direct omzetten in echte resultaten. En professionele doorbraak dus tijdens dit programma gaat gebeuren. 

Wil je weten of dit programma bij je past, boek dan een gesprek, dan onderzoeken we samen of er een match is.


Videoreferenties live trainingsdag:

Gevestigd te Schoorl
KvK 37136276

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webdesign: www.zandenparels.nl
Fotografie: Sanneke Beer | Petra van Vliet

Alle rechten voorbehouden Marieke Jansz 2018