LEADING EXPERT FORMULE  coachingsprogramma (LEF)

KRIJG REGIE OVER DE INSTROOM VAN KLANTEN IN JOUW BEDRIJF

We starten op 12 februari!
[2 extra bonussen, scroll naar beneden]

Je kunt heel hard werken aan je zichtbaarheid...

...heel hard werken om 'in beeld' te komen bij jouw netwerk. Op zichzelf is dat nastrevenswaardig. En fijn als het lukt! Maar zichtbaar zijn is nog geen garantie voor groei in je bedrijf. Groei kan alleen als je snapt hoe je betalende klanten aantrekt. Mensen die jou niet alleen op hun netvlies hebben, maar ook 'JA' zeggen tegen jouw aanbod. Alleen dan kan jij je beste werk doen. Een stevig bedrijf opbouwen. De expert zijn die je wílt zijn. Je missie waarmaken. 

IK HELP JE GRAAG OM GERICHTER, SLIMMER EN UITNODIGENDER ZICHTBAAR TE ZIJN, ZODAT JE ER MOOIE RESULTATEN MEE HAALT!

Loet de Steenhuijsen Piters overwon alle zichtbaarheidsangst en vulde haar praktijk met indivuele klanten.

Hilda Feenstra bracht haar merk met video tot leven en lanceert een nieuw online programma.

René Berden organiseerde zijn eerste webinars en haalde daar dezelfde dag nog betaalde klanten uit.

Charlotte van Asseldonk vulde in januari (2021) een extra ronde van haar jaarprogramma.

Susan Eggels organiseert met grote regelmaat webinars en masterclasses en trekt daarmee teams en leidinggevenden aan.

Maaike de Boer lanceerde met succes haar eerste groepsprogramma.

De gemene deler van deze video's? De ondernemers die hier aan het woord komen zijn veel meer gaan durven, zijn met een gericht en logisch plan gaan werken en hebben leiderschap gepakt in hun bedrijf. Ze weten wat er nodig is om mensen 'JA' te laten zeggen op hun aanbod, zonder in de rol van verkoper of marketeer te hoeven stappen. Met klanten als resultaat! 

IN DIT 4-MAANDEN PROGRAMMA LEER JE HOE JIJ DE TOUWTJES IN HANDEN KRIJGT

 • Hoe je op een overzichtelijke manier momentum opbouwt in jouw online zichtbaarheid

 • Hoe je dat opbouwt vanuit inhoud en hulpvaardigheid (in plaats van pushen en roepen)

 • Hoe je voluit en zonder schroom duidelijk maakt wat jij voor jouw klanten kan betekenen

 • En...regie pakt over de groei van jouw bedrijf en missie! 

Online verhalen en video's delen vergt tijd, aandacht en lef. De kansen zijn oneiding groot, maar tegelijkertijd kan het voelen als schieten met hagel. Elke nanoseconde komen er nieuwe posts op de tijdlijn, waardoor het onbegonnen werk lijkt om online de aandacht te vangen van jouw doelgroep. Laat staan om er klanten te vinden. Tegelijkertijd weet je natuurlijk: de mensen die jij kunt helpen, voor wie jij iets waardevols kunt betekenen, zijn er heus! Allleen, hoe zorg je ervoor dat ze jou zien, dat jij ze raakt en dat er een vervolg uit komt? Ik heb zelf lang gedacht dat je hier een soort 'magische spark' voor nodig had die alleen aan een handjevol ondernemers was toebedeeld... klinkt misschien weinig rationeel, maar ik begreep niet waarom de ene ondernemer zo succesvol was, en de ander (die inhoudelijk minstens even goed is) niet. Totdat ik me ben gaan verdiepen in het creëren van momentum en ben gaan begrijpen dat je kunt toewerken naar logische pieken. Pieken waarmee je op een duurzame, herhaalbare en oprechte manier de aandacht van jouw doelgroep vangt én hen de volgende stap laat zetten. Hoe dat werkt, leer ik je graag!

Kristian Hiddinga koos voor structurele groei en gaf zijn hele bedrijf een upgrade. Inmiddels is hij zeer zichtbaar voor zijn netwerk en geeft hij indrukwekkende webinars.

Nog maar amper ondernemer lanceerde Annette Bak haar allereerste jaarprogramma, dat in de eerste ronde....uitverkocht! 

Tanja Cornelissen zag zichzelf niet zo snel video's maken en masterclasses organiseren. Dat is inmiddels helemaal anders! 

Wat heb en kan je na het LEF coachingsprogramma?

 • Je hebt een uitgewerkt en herhaalbaar lanceerplan 
 • Grote kans dat je dat plan ook al in praktijk hebt gebracht, binnen de tijdsduur van LEF
 • Je weet hoe je jouw waarde in volle omvang kunt communiceren, in jouw eigen tone of voice
 • Je durft dat ook naar buiten toe uit te dragen, in verhalen, video's en bijvoorbeeld een masterclass of webinar
 • Je weet hoe wat er nodig is om jouw doelgroep te raken en hen in beweging te krijgen
 • Je durft regie te nemen in het verkoopproces, zonder te pushen
 • Je snapt hoe je jouw lanceringen en zichtbaarheid steeds verder kunt finetunen.
 • Je hebt de mindset & vaardigheden om vol voor jouw groei te gaan! 

Een toeschouwer, zo zag ik mezelf lange tijd. Ook als ondernemer. Ik weet nog goed dat ik mijn allereerste website af had, daar enorm mijn best op had gedaan en dacht: 'nu zal de telefoon wel gaan rinkelen'.

Het bleef natuurlijk stil... Opdrachtgevers en klanten komen niet zomaar naar jouw ieniemienie hoekje van het internet. Zelfs niet als het een heel mooi plekje is; jij hen super goed zou kunnen helpen met jouw diensten en jij er vol goede energie en bedoelingen zit.

Met vallen en opstaan leerde ik om van de plek van toeschouwer af te komen, en volop in het spel te duiken. Internet is de plek waar dat kan. Waar je op niemands toestemming hoeft te wachten. De plek waar je enorm kunt groeien. Zelf de touwtjes in handen kunt nemen... als je snapt hoe dat voor jouw bedrijf kan werken. En dat kun je leren! 

Dat ik nu klanten begeleid in het helder en aantrekkelijk naar buiten treden met hun aanbod, en met hun lanceringen, is leuker dan ik ooit had durven dromen toen ik als zelfstandige begon. 

Ik ben nog lang niet uitgeleerd, er valt nog zoveel te ontdekken. Maar de dingen waarvan ik wéét dat ze werken, geef ik heel graag aan je door!

4 MAANDEN COACHING IN KLEINE GROEP

 

Wekelijks twee live online sessies (1 kennissessie en 1 groeps coachingscall), elke derde week een implementatieweek. 

*

Alle sessies worden opgenomen en zijn tot aan de zomer terug te zien.

*

Online leeromgeving met overzichtelijke blauwdrukken en voorbeeld-files van alle stappen in het proces. (salespage, salesvideo, piekopbouw, lancerings planner en checklijst, mail-voorbeelden, referentie-blueprints en meer) 

*

Besloten Facebookgroep voor vragen en aanmoediging tussen de sessies door.

*

Bonusmodule over het maken van video's. (editing, opnames maken, onderitelen, videokanaal kiezen en meer) 

*

Nauwkeurige feedback op je salespage en inschrijfpagina, die je in LEF maakt of finetuned (heb je die nog niet, dat leer je!) 

*

Een groep met gelijkgestemde ondernemers om je lef op te oefenen!  

TWEE EXTRA BONUSSEN:

 

#1 Dagdeel VIDEO-workshop: leer en oefen hoe je naturel en makkelijk je verhaal doet voor de camera (wel geloofwaardig, niet perfectionistisch) en overwin je drempels op dit vlak.

# 2 Dagdeel AANBOD-finetunen: wat is jouw belangrijkste aanbod en hou verwoord je dat aantrekkelijk en helder (klopt je verhaal bij de prijs?). Zodat je dit met trots en vertrouwen kunt uitdragen.


EXTRA: In LEF heb ik een magische rechterhand... Contentcoach Marielle de Munnik! Zij zorgt (bedreven en nauwkeurig) voor de puntjes op de i van jouw lanceer-webcopy. Ook verzorgt ze een aantal coachingssessies, waarbij ze onder meer haar kennis over Linkedin en neuromarketing inzet.

Voor wie is LEF bedoeld?

Voor bevlogen, expert-based ondernemers die willen leren hoe zij online klanten kunnen aantrekken en hun bedrij kunnen laten groeien. Je hebt een groot verlangen om te groeien, om meer regie te krijgen over die groei en om te leren wat je kunt doen om klanten op een oprechte en uitnodigende manier te verwelkomen in jouw bedrijf. Je bent bereid om online je nek uit te steken (ook al voelt dat misschien nu nog spannend), maar wilt dit niet doen vanuit een aangeleerde rol, maar als jezelf. 

Hoe ver in je ondernemerschap moet je zijn om mee te doen? 

De meeste ondernemers die meedoen aan het LEF coachingsprogramma hebben een gevestigd bedrijf en een uitgewerkt aanbod. Ze zijn al een tijdje bezig, maar voelen dat er veel meer mogelijk is. Ze hebben hun aanbod nooit echt goed gelanceerd, en willen leren hoe dit moet.

Er doen soms ook (her)startende ondernemers mee, die nog geen uitgekristaliseerd aanbod hebben. Zij gebruiken LEF om een vliegende start te maken met hun bedrijf, en snel te groeien naar een gezond bedrijf met een mooie instroom aan klanten. Belangrijk is dat je wel een duidelijke richting voor ogen hebt, en een beeld hebt bij wat je voor jouw toekomstige klanten zou willen betekenen. Je zult door LEF namelijk veel sneller met een helder, concreet en succesvol aanbod naar buiten kunnen treden dan wanneer je daar in je uppie je hoofd over breekt. Je bent dus zeer welkom om mee te doen! (En weet dat zo'n beetje elke succesvolle ondernemer voortdurend zijn aanbod verder finetuned en aanpast)

Heb je al een mooie instroom aan klanten en zijn dat precies de mensen met wie jij graag werkt, geweldig! Dan heb je LEF uiteraard niet nodig.  

Welke resultaten kan je verwachten? 

Met LEF leer je om op een duurzame en herhaalbare manier pieken op te bouwen in jouw zichtbaarheid en marketing. Je leert hoe je niet met hagel schiet op social media, maar een strategie opbouwt die tot een mooie instroom aan klanten gaat leiden. Natuurlijk komt het aan op de mate waarin jij in actie komt, maar in LEF zul je je zeer aangemoedigt en gedragen voelen om jouw expertise volop zichtbaar te maken, en leer je hoe je daar de vruchten van kunt plukken. Met een methode die je steeds verder kunt verfijnen. LEF brengt je dus echt naar een volgend niveau in de groei van jouw bedrijf!

Hoeveel klanten je tijdens LEF precies gaat aantrekken, is uiteraard niet te zeggen. Sommige ondernemers halen heel snel tastbaar resultaat, voor anderen duurt het wat langer. Voor allemaal geldt dat zij snappen hoe zij hun aanbod moeten lanceren, en hoe zij invloed krijgen in het aantrekken van klanten. Alles wat je leert is daarop gericht: jouw bedrijf laten bloeien! 

Wanneer zijn alle sessies?

Er werken steeds in blokken van 3 weken, en dan 1 pauze/integratieweek (wat soms kan verschillen, rekening houdend met schoolvakanties).Alle sessies kun je online LIVE bijwonen, je krijgt dus geen ge-pre-recorded video-lessen. 

 • Kennissessies zijn op dinsdag van 11.00 tot 11.45
 • Groeps coachingscalls zijn op vrijdag 14.00 tot 15.00 uur

Kun je niet aanwezig zijn in een sessie? Geen punt, alle sessies worden opgenomen en zijn terug te zien in de online leeromgeving. De besloten Facebookgroep is de hele week open voor vragen en feedback.

Hoe persoonlijk en maatwerk is het?

De groep is zo samengesteld dat ik jou en jou bedrijf goed leer kennen. Ik weet waar je staat, wat je gaat lanceren, wanneer je dat gaat doen, en wat je grootste hobbels zijn waar ik je mee ga helpen. 

Natuurlijk is het zo dat je alleen gaat groeien als je ZELF in actie komt, maar achter de schermen voel je dat je het niet in je uppie hoeft uit te zoeken en zul je mijn aanmoediging voelen (en ook die van de andere ondernemers in de groep!) 

Waarom ben ik degene die je dit kan leren?

Waarschijnlijk heb je al een goed idee of wij een goede match zijn. Maar laten we dat in een gesprek vooral verder onderzoeken! 

Nu ik dit schrijf, in januari 2020, heb ik rond de 120 ondernemers en professionals geholpen hun online zichtbaarheid te verbeteren. Hield dat eerst in: hen helpen om video te gebruiken. Nu staat alles in het teken van het succesvol lanceren van je aanbod, met video als (een van de) tool(s). 

Mijn achtergrond als journalist en communicatie-expert zet ik daar volop bij in. Zelf leer ik nog elke dag bij over lanceringen en de stap die je als ondernemer kunt maken om vanuit de inhoud die je deelt, klanten aan te trekken. Ik investeer dus volop in mijn ontwikkeling op dit vlak, en geef wat ik leer en waarvan ik zie dat het werkt, heel graag door! 

Wat zit er niet in LEF?

Algoritme-kunde, alle ins en outs van handige tijdstippen en hashtags waarmee je algoritmes kan proberen te beïnvloeden, behandelen we niet. Contentcoach Marielle de Munnik zal hier wel iets over vertellen (wat Linkedin betreft) maar we gaan hier verder niet diep op in.

Net als: SEO op je website. Je gaat wel een goede salespagina voor je aanbod en inschrijfpagina voor je aanmaakblokje maken, inclusief aantrekkelijke titels.

En: hardcore video-editing. In de bonusmodule leer je welke tools ikzelf gebruik, handig vindt en wat de manieren zijn om zonder al te veel moeite een video te maken. Maar deze training is niet bedoeld om een een volleerde video-editor van je te maken. 

 

 

Wat als....
 • Je nog geen video's maakt en daar geen ervaring in hebt? Geen nood, in LEF zit een uitgebreide bonusmodule waarin je leert hoe je video's kunt maken, bewerken en delen. Van verhaalopzet tot en met ondertitelen en je keuze voor een video-kanaal, alles zit in die module. Ook voorbeelden en instructies voor het maken van tijdloze video's op je website.
 • Als je geen soepele spreker of verteller bent? In LEF werken we aan jouw lef:) Zodat je je niet meer laat tegenhouden in de manier waarop jij naar buiten treedt. Iedereen kan leren hoe je op een aantrekkelijke, heldere en oprechte manier over je aanbod communiceert en hoe je een mooie piek opbouwt voor jouw bedrijf.
 • Je aanbod nog niet 100% helder is? Dan kun je ook meedoen, sterker nog, als je aan LEF meedoet zul je veel sneller met een helder, concreet en succesvol aanbod naar buiten kunnen treden dan wanneer je daar in je uppie je hoofd over breekt. Je bent dus zeer welkom om mee te doen! (En weet dat zo'n beetje elke succesvolle ondernemer voortdurend zijn aanbod verder finetuned en aanpast)
 • Je om een of andere reden niet aanwezig kunt zijn bij de online sessies? Van alle sessie worden opnames gemaakt die je lange tijd kunt terugkijken, dus qua inhoud hoef je niets te missen. 
Geld terug garantie

Besluit je in de eerste twee weken dat LEF toch niet de training is waar jij op dit moment behoefte aan hebt? Jammer natuurlijk, maar er is geen man overboord. Je mag je deelname in de eerste twee weken annuleren, wat de reden ook is. Je krijgt dan je geld terug, min 10 procent en opstart- en administratiekosten. Deze geld-terug-garantie geldt tot en met de 14de dag van de training, gerekend vanaf de officiële startdatum van het programma.

Je investering: vier betalingen van 745 euro (of betaling in één keer van 2950 euro)

Barbara Duque ontwikkelt haar aanbod door het naar buiten toe te communiceren én te lanceren. 

Daniëlla Keijsers trekt met haar lancering precies de goede mensen aan en bouwt een persoonlijke band met hen op, als ondergrond voor groei.

GAAN WE SAMEN BOUWEN AAN JOUW BEDRIJF &. MISSIE?

NIET MEER AANROMMELEN, AARZELEN, AFWACHTEN,
MAAR HELDER EN ACTIEGERICHT GROEIEN!


Wil je nog wat vragen? Dat kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.