JOUW BESTE VERHAAL & PERFORMANCE ON STAGE

Ga je je verhaal op een (groot) podium brengen en wil je met vertrouwen de beste versie van je verhaal vertellen en het beste van jezelf laten zien? Ik begeleid je graag in de voorbereiding naar dat belangrijke moment. We zorgen voor de meest aansprekende invalshoek van je verhaal, een natuurlijke flow en een authentieke performance. Zodat je verhaal bij je publiek aankomt en beklijft. 

Voor TEDx Alkmaar (2019) coachte ik met veel plezier ontwerper Jan Gunneweg, klassiek tiener-zangeres Sterre van Boxtel, hoogleraar datascience Frans Feldberg en SIM-directeur Marjan de Bock-Smit.

REVIEWS

'Inspirerende talks van change leaders, Rabobank group'

"Onze CFO change leaders hebben stuk voor stuk aangegeven veel te hebben gehad aan je sprekersbegeleiding en het resultaat was er ook naar: geïnspireerde sprekers én bezoekers door krachtige, 'eigen' verhalen. Een resultaat om trots op te zijn. En, vanuit ons, een resultaat waarmee je ons hebt geholpen weer een mooie stap te zetten in de realisatie van onze High Tech, High Touch CFO strategie. Dank je wel voor je professionaliteit, persoonlijke begeleiding en advies!"

Bas Luesink - Business manager to the CFO, Rabobank Group. 

'Mijn TEDx verhaal werd mooier dan ik had durven dromen'

"Veel dank aan de goede coaching van Marieke. Samen met haar heb ik mijn TEDx Talk ontwikkeld tot een verhaal dat mooier is dan ik had durven dromen. Het mooie is, het voelt wel nog steeds als mijn verhaal! Ik stond natuurlijk alleen op het podium, maar het voelde toch als samen."

Jan Gunneweg - ontwerper en spreker over (ondernemen met) geduld

'Heel waardevol begeleiding voor mijn TEDx Talk'

“Marieke heeft mij geholpen om een lijn in mijn verhaal te krijgen voor TEDx. Dat was heel waardevol en ook erg gezellig! Bij podium repetities was Marieke er telkens bij voor presentatie tips. Ik vind haar als coach erg fijn!” 

Sterre van Boxtel (14 jaar bij haar Talk in 2019) - klassiek zangeres, jongste leerling aan het Conservatorium in Amsterdam.

Voorbereiding op de TEDx Talk...

In de sprekerscoaching besteden we ook aandacht aan de vraag: hoe kun jij je verhaal het beste onthouden? Wat is er nodig om uit het hoofd te spreken, maar niet de draad kwijt te raken? We bedenken een methode die voor jou werkt. 


Tips over video, videomarketing, zichtbaarheid en heldere communicatie in je mailbox? Meld je hier aan.

Voornaam
E-mailadres

Gevestigd te Schoorl
KvK 37136276

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Alle rechten voorbehouden Marieke Jansz 2018
Webdesign: www.zandenparels.nl
Fotografie: Sanneke Beer